Het Klarinetfestival kan extra handen gebruiken! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meerder van de volgende functies willen vervullen:

  • Productieassistent
  • Medewerker Festivalbalie/gastenbalie
  • Backstage medewerker/artiestenbegeleider
  • Activiteitenbegeleider
  • Vliegende keep/chauffeur
  • Promotiemedewerker

De functies zijn om een idee te krijgen van wat er allemaal moet gebeuren tijdens het festival, schroom je niet om gewoon een mailtje te sturen, alle hulp is welkom! Wij bieden je een uniek kijkje achter de schermen, ervaring in de festivalwereld en een vrijkaartje. Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar jonne@klarinetfestival.nl.

 

Productieassistent
Als productieassistent ondersteun je tijdens een concert of activiteit de verantwoordelijke zaalmanager. Ook draag je zorg voor de op- en afbouw van de benodigdheden op het podium en dat de musici en het publiek zich welkom voelen.
Je houdt van muziek, bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om dingen te regelen. Je kan goed samenwerken en neemt opdracht aan van je collega die de concerten aanstuurt. Verder vind je het belangrijk het mensen naar hun zin te maken en ben je makkelijk aanspreekbaar en behulpzaam.
Je bent van de periode 7 t/m 10 april 2016 minimaal 2 dagdelen beschikbaar.

 

Medewerker Festivalbalie/gastenbalie
Tijdens het festival beman je de festivalbalie en de gastenbalie in het centrum van het Muziekgebouw. Je beantwoordt vragen over het programma, ontvangt de gasten en zorgt dat iedereen zich welkom voelt en voorzien van alle nodige informatie.
Je kan goed samenwerken, bent accuraat, behulpzaam, makkelijk aanspreekbaar, vriendelijk en gastvrij.
Je bent van de periode 7 t/m 10 april 2016 minimaal 2 dagdelen beschikbaar.

 

Backstage medewerker/artiestenbegeleider
Tijdens het festival draag je zorg voor de backstage ruimte van de medewerkers en vrijwilligers. Je vangt je collega’s op tijdens pauzes, beantwoord hun vragen en bent verantwoordelijk voor consumpties en andere benodigdheden. Ook zorg je dat de kleedkamers van de artiesten
Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om dingen te regelen en voor mensen te zorgen. Je bent behulpzaam en makkelijk aanspreekbaar.
Je bent van de periode 7 t/m 10 april 2016 minimaal 2 dagdelen beschikbaar.

 

Activiteitenbegeleider
Tijdens het festival ondersteun je de hoofdverantwoordelijke van de Recordpoging/Clarinet Compound(festivalmarkt). Je beantwoord vragen van het publiek en standhouders en helpt waar nodig.
Je bent praktisch ingesteld, vindt het leuk om dingen te regelen, bent accuraat en stressbestendig. Je kan goed samenwerken en neemt opdrachten aan van je collega. Bovendien heb je een hoge bereidheid om het mensen naar de zin te maken en ben je makkelijk aanspreekbaar en behulpzaam.
Je bent van de periode 7 t/m 10 april 2016 minimaal 2 dagdelen beschikbaar.

 

Vliegende keep/chauffeur
Tijdens het festival ben je breed inzetbaar en help je medewerkers en andere vrijwilligers waar nodig. Je houdt van muziek, bent praktisch ingesteld, vindt het leuk om dingen te regelen, bent accuraat en stressbestendig. Je kan goed samenwerken en neemt opdrachten aan van collega’s. Ook heb je een hoge bereidheid om het mensen naar de zin te maken en ben je makkelijk aanspreekbaar en behulpzaam. Als chauffeur is het belangrijk dat je veel verantwoordelijkheidsgevoel hebt, minimaal 3 jaar een rijbewijs en voldoende rijervaring.
Je bent van de periode 4 t/m 10 april 2016 minimaal 2 dagdelen beschikbaar.


Promotiemedewerker

Als promotiemedewerker ben je vooral in de aanloop naar het festival actief. Het is de bedoeling om het publiciteitsmateriaal van het festival zo breed mogelijk te verspreiden in Amsterdam en omgeving. Bijvoorbeeld tijdens verschillende concerten in de stad.
Je houdt van muziek, bent enthousiast, vindt het makkelijk om op mensen af te stappen en weet goed de weg in Amsterdam.
Je bent in de aanloop naar en tijdens het festival minimaal 2 dagdelen beschikbaar.

 

Nogmaals: de functies zijn om een idee te krijgen van wat er allemaal moet gebeuren tijdens het festival, schroom je niet om gewoon een mailtje te sturen, alle hulp is welkom!