voordekunst

Crowdfunding

Het organiseren van de eerste editie van het Klarinetfestival brengt veel kosten met zich mee. Diverse fondsen en sponsoren hebben inmiddels hun steun toegezegd. Echter, we zijn er nog niet. Door middel van crowdfunding, steun van de echte klarinetliefhebber, willen we het Nederlands Klarinetfestival tot een waar succes maken. Daarom zijn we een actie gestart op voordekunst.

Natuurlijk geven we je er graag wat voor terug. Wat dacht je van een avond met Arno Piters? Hij geeft je klarinetles en vertelt je graag over zijn leven als klarinettist in het Koninklijk Concertgebouworkest, onder genot van een goed glas wijn. Of wacht dacht je van een concert bij jou thuis?

Steun onze campagne en geef via voordekunst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *